Stambeni objekat u ul. Vardarska 11

(ugao Marulićeve i Vardarske ulice)

Beograd, Vračar

 

Objekat:

  • P+2+potkrovlje+ dve podzemne etaže sa garažnim prostorom, ostavama i tehničkim prostorijama. Bešumni lift povezuje sve podzemne i nadzemne etaže objekta. U objektu se nalazi ukupno šest stanova, po jedan, ili dva stana po etaži.Objekat je unikatan, savremenog arhitektonskog stila, sa širokim prilazom kroz dizajnirano dvorište, uređeno parternim zelenilom i plemenitim rastinjem.

Lokacija:

  • Objekat je u centru Beograda, u neposrednoj blizini Kalenić pijace i Hrama, u mirnom kraju, sa odličnim vezama prema autoputu i ostalim delovima grada. U susedstvu je i OŠ Kralj Petar II Karađorđević, staro zdanje, kulturno dobro, sa prostranim dvorištem u zelenilu.

Stanovi:

  • U objektu se nalazi jedan višesoban stan, dva trosobna stana i tri četvorosobna stana.
  • Kvalitet izgradnje, ugradnja prvoklasnih materijala i opreme je imperativ koji će omogućati visok kvalitet stanovanja. Zidovi su od klima bloka, konstrukcija je armirano betonska, a oprema vrhunskog kaliteta. Visina stanova je 3.1m.Modularna oprema sanitarnih prostora obezbeđuje ne samo vrhunski izgled, već i maksimalnu funkcionalnost. Svi stanovi su opremnjeni detektorima curenja vode, koji u slučaju izliva vode automatski blokiraju centralni ventil. U kupatilima je ugrađen i topli pod.Visokokvalitetna termo i zvučna izolacija svaki stan pretvara u „zvučnu kapsulu“, bez neželjenih uticaja susednih prostora, što daje intimnost i individualnost svakom stanu posebno.
  • Moguće je da se, u toku izgradnje, želje kupca stana oblikuju u konačno rešenje, u čemu će imati stručnu pomoć autora i naših stručnjaka.
  • Dva nivoa garažnog prostora u suterenu obezbeđuju mogućnost za min. dva prostrana garažna mesta za svaki stan. U suterenu su obezbeđene i komforne ostave za svaki stan, sa mogućim video nadzorom iz stanova.

Vreme i rok izgradnje:

  • Početak izgradnje je u prvoj polovini 2019. godine, a završetak i useljenje se predviđaju krajem godine.

Lica zainteresovana za kupovinu stanova na ovoj lokaciji mogu se informisati putem mail-a office@kostag.rs ili na telefon 011-32- 822-11.